Cenovo zvýhodnená sada 1+1
Tento nôž má veľmi tenkú a dlhú čepeľ. Je účinným pomocníkom predovšetkým pri vykosťovaní všetkých druhov mäsa, rýb alebo hydiny, pri oddeľovaní mäsa od kože, chrupaviek, svalového tkaniva či šliach.
Ostrá čepeľ noža dokáže vytvoriť hlboké, precízne vykonané rezy a veľmi presne oddeliť čisté mäso s tým, že na kostiach žiadne mäso nezanechá. Zvláštny tvar a pružnosť čepeli umožní, aby nôž čisto oddelil mäso aj napr. z okolia veľkých kĺbov.
Stredná vrstva tohto noža je zhotovená z ocele VG-10, vyznačujúca sa vysokým obsahom uhlíka. Vďaka tomu má nôž vynikajúce krájacie vlastnosti - značnú ostrosť aj kvalitný rez. Elegantná rukoväť je vyrobená z dreva Pakka, ktorá tak ako celý nôž opäť vyniká svojou odolnosťou. Kovová podložka je veľmi hygienická a zabraňuje hromadeniu škvŕn a nečistôt medzi čepeľou a rukoväťou.
Typ noža: európskeho typu
Určenie: vykosťovací
Dĺžka čepele: 150 mm
Celková dĺžka: 275 mm
Hmotnosť: 165 g
Materiál čepele: damscenská oceľ, 67 vrstiev
Značka materiálu čepele: VG-10
Hrúbka čepele: 2,0 mm
Tvrdosť: 60 HRc
Typ ostrie: rovnomerný
Forma zaostrenia: symetrická, uhol 15° na stranu
Materiál rukoväte: drevo Pakka, full-tang
Farba rukoväte: hnedá
Séria nožov SUBAJA sa vyznačuje vysokou kvalitou materiálov a výrazným designom. Všetky nože sú vyrobené z vysoko pevnej ocele VG-10 s tvrdosťou 61(+/-)1 RC v damaškových obkladoch, čo zaručuje ich dlhú životnosť, spoľahlivosť a zároveň krásu čepele. VG-10 bola špeciálne vyvinutá spoločnosťou Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pre potreby nožiarskeho priemyslu. Používame ju vo výrobe nožov, rovnako ako mnoho ďalších japonských značiek. Viskozita tejto ocele je dostatočná na udržanie reznej hrany aj pri kalení na tvrdosť 60-62 RC.
Rukoväte nožov sú vyrobené z Pakka Wood "kontrastného dreva", ktoré im dodáva štýlový vzhľad a príjemnú textúru, medzi ktorého hlavné výhody patrí:
- žiadne zmrštenie - výborne si drží tvar a zaručuje stabilitu pôvodných rozmerov;
- ideálna geometria po celú dobu používania;
- neabsorbuje tekutiny;
- odolnosť, odolnosť proti opotrebeniu a mechanickému poškodeniu, nárazuvzdornosť;
- protikorózne vlastnosti - materiál nie je ovplyvnený vlhkosťou, nízkymi ani vysokými teplotami;
- neabsorbuje pachy;
- nešmýka sa v ruke, ani za podmienok zvýšenej vlhkosti.
Séria SUBAJA zahŕňa široký sortiment nožov, určených na rôzne úlohy v kuchyni - od univerzálnych po špecializované. Každý nôž má unikátny design, ktorý spája funkčnosť a krásu. Tieto nože sa stanú nielen nevyhnutným pomocníkom vo vašej kuchyni, ale aj skvelým darčekom pre priateľov, rodinu a blízkych. Ocenia kvalitu, štýl a pohodlie používania týchto nožov.
Premiová značka kuchynských nožov SEBURO predstavuje elegantnú klasiku japonských a európskych nožov, skladajúci sa z niekoľkých sérií: univerzálna SARADA, vynikajúca SUBAJA a nadštandardná HOKORI a HOGANI s rukoväťami z olivového a orechového dreva. Základom každého modelu je vysoko kvalitná oceľ s unikátnou geometriou čepeľou a ergonomickými rukoväťami. Naše nože spájajú tradičné prvky s inováciami, poskytujú pohodlie, štýl a neprekonateľný výkon vo vašej kuchyni. Objavte svet dokonalého krájania s nožmi SEBURO a užite si proces prípravy obľúbených jedál!
Nôž Nakiri sekáčik, 17 cm, je tradičný japonský kuchynský nôž určený na krájanie zeleniny, ovocia, húb a akýchkoľvek potravín mäkkej konzistencie. Vynikajúci je pri krájaní všetkého druhu: kocky, tyčinky, plátky, krúžky a polkrúžky. Nôž Nakiri je vhodný na šinkovanie kapusty, ideálne nakrájajú paradajky bez poškodenia ich jemnej dužiny a zvládne krájanie zemiakov na plátky. Zeleninové krájanie po použití noža Nakiri vyzerá dokonale. Zvonku nôž Nakiri pripomína kuchynské sekáčiky, ale nie je určený na kosenie kostí alebo delenie zamrznutého mäsa. Technika práce s týmto nožom spočíva v rezaní sečnými pohybmi s oporou o prednú časť, pričom potravina sa umiestni pod centrálnu časť čepele a pri krájaní sa posúva prstami. Široká čepeľ je pohodlná na naberanie nakrájanej zeleniny, keď je pripravená. Dĺžka noža je 30 cm, dĺžka čepele 17,5 cm, šírka čepele - 5 cm.
Nakiri nôž Seburo SUBAJA je nôž s dĺžkou čepele 175 mm a je vyrobený z vysoko kvalitnej damaškovej ocele s vysokým obsahom uhlíka. V Nakiri noži Seburo SUBAJA Damascus 175mm si kupujete japonskú tradíciu spájajúcu klasické a moderné materiály. Vzniká tak jedinečná kombinácia, ktorú si jednoducho zamilujete.
Stredná vrstva tohto noža je zhotovená z ocele VG-10, vyznačujúca sa vysokým obsahom uhlíka. Vďaka tomu má nôž vynikajúce krájacie vlastnosti - značnú ostrosť aj kvalitný rez.
Elegantná rukoväť je vyrobená z dreva Pakka, ktorá tak ako celý nôž opäť vyniká svojou odolnosťou.
Kovová podložka je veľmi hygienická a zabraňuje hromadeniu škvŕn a nečistôt medzi čepeľou a rukoväťou.
V Nakiri noži Seburo SUBAJA Damascus 175mm získavate jedinečný a tradičný produkt, ktorý vám bude výborne slúžiť celé roky. Každý nôž je zabalený v krásnej krabičke, takže darčekové balenie máte vyriešené a môžete ho smelo venovať niekomu blízkemu. Alebo, rovnako ako my, si ho pokojne nechajte pre seba a uvidíte, že si varenie v japonskom štýle budete užívať, rovnako ako my!
Typ noža: tradičný japonský
Určenie: Nakiri (na ovocie a zeleninu)
Dĺžka čepele: 175 mm
Celková dĺžka: 305 mm
Hmotnosť: 250 g
Materiál čepele: Damašková oceľ, 67 vrstiev
Značka materiálu čepele: VG-10
Hrúbka čepele: 2,3 mm
Tvrdosť: 60 HRc
Typ ostrie: rovnomerný
Forma zaostrenia: symetrická, uhol 15° na stranu
Materiál rukoväte: drevo Pakka, full-tang
Séria nožov SUBAJA sa vyznačuje vysokou kvalitou materiálov a výrazným designom. Všetky nože sú vyrobené z vysoko pevnej ocele VG-10 s tvrdosťou 61 RC v damaškových obkladoch, čo zaručuje ich dlhú životnosť, spoľahlivosť a zároveň krásu čepele. VG-10 bola špeciálne vyvinutá spoločnosťou Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pre potreby nožiarskeho priemyslu. Používame ju vo výrobe nožov, rovnako ako mnoho ďalších japonských značiek. Viskozita tejto ocele je dostatočná na udržanie reznej hrany aj pri kalení na tvrdosť 60-62 RC.
Rukoväte nožov sú vyrobené z Pakka Wood "kontrastného dreva", ktoré im dodáva štýlový vzhľad a príjemnú textúru, medzi ktorého hlavné výhody patrí:
- žiadne zmrštenie - výborne si drží tvar a zaručuje stabilitu pôvodných rozmerov;
- ideálna geometria po celú dobu používania;
- neabsorbuje tekutiny;
- odolnosť, odolnosť proti opotrebeniu a mechanickému poškodeniu, nárazuvzdornosť;
- protikorózne vlastnosti - materiál nie je ovplyvnený vlhkosťou, nízkymi ani vysokými teplotami;
- neabsorbuje pachy;
- nešmýka sa v ruke, ani za podmienok zvýšenej vlhkosti.
Séria SUBAJA zahŕňa široký sortiment nožov, určených na rôzne úlohy v kuchyni - od univerzálnych po špecializované. Každý nôž má unikátny design, ktorý spája funkčnosť a krásu. Tieto nože sa stanú nielen nevyhnutným pomocníkom vo vašej kuchyni, ale aj skvelým darčekom pre priateľov, rodinu a blízkych. Ocenia kvalitu, štýl a pohodlie používania týchto nožov.
Premiová značka kuchynských nožov SEBURO predstavuje elegantnú klasiku japonských a európskych nožov, skladajúci sa z niekoľkých sérií: univerzálna SARADA, vynikajúca SUBAJA a nadštandardná HOKORI a HOGANI s rukoväťami z olivového a orechového dreva. Základom každého modelu je vysoko kvalitná oceľ s unikátnou geometriou čepeľou a ergonomickými rukoväťami. Naše nože spájajú tradičné prvky s inováciami, poskytujú pohodlie, štýl a neprekonateľný výkon vo vašej kuchyni. Objavte svet dokonalého krájania s nožmi SEBURO a užite si proces prípravy obľúbených jedál!